Wat fijn dat je mijn website gevonden hebt!

 

Misschien herken je je wel in de volgende uitspraken die ik als kraamverzorgende al vaak hoor in de eerste week, maar ook bij  mijn vrienden na de geboorte van hun kindje:

 

  •  Slaapt je baby al door? Ik zou gewoon negeren/zo proberen te slapen/ enz enz.. 
  • Geef je nog steeds de borst/avondfles?
  • Je verwent je kindje teveel hoor, ze horen in bed te slapen..
  • Je kindje zit boven/onder de groeicurve, je moet wel oppassen dat het niet verergerd…
  • Je kindje hoort nu toch wel zelfstandig in slaap te kunnen komen, je verwend ze teveel..
  • Draag jij je kindje in een draagdoek? Dan gaan ze NOOIT meer in hun eigen bed slapen… 
  • Ga je altijd gelijk naar je kindje toe als het huilt? … Poeh poeh.. 
  • En nog maar te zwijgen over de standaard adviezen over knuffeltijd, borst of flesvoeding, dragen, slaapcoaching enz enz.

 

 

Ik hoor dagelijks dat nieuwe gezinnen worstelen met soms eeuwenoude adviezen, (bakerpraat!) en krijgen strakke en eenduidige regels of adviezen aangereikt die niet helpend zijn voor jou als nieuwbakken ouder. Je voelt je machteloos, onzeker, en vraagt je af of je alles wel goed doet. Door de adviezen toe te passen hoop je dat het beter gaat met jou, of je kleintje. In welke situatie dan ook. Toch blijft het knagen, want wil je dit wel echt?

Wil je bijvoorbeeld je kindje echt laten huilen als ze niet in slaap kunnen komen? (want, hoe voel jij je dan?)

En wat gebeurt er met je als je je kindje geen avondfles / of knuffel geeft? (hoe zou jij dat vinden?)

     Bron van foto :Billenboetiek

Kortom, er word zoveel gestrooid met ongevraagd, of gewenst advies dat er vaak vergeten wordt dat jij er ook nog bent. Met je gevoel, en je wens, en je gedachten. Deze zijn niet minder belangrijk nu je kindje er is. Jij, en niemand anders weet tenslotte het allerbeste wat jouw kindje nodig heeft!

Omdat er toch vaak een richting mist, wil ik je daarbij helpen. Jij weet wel wat je graag voor je kindje zou willen, of laat je daarin adviseren. Maar het mooiste zou zijn als dit ook echt bij JOU past. Ook als dat afwijkt van de norm, of de richtlijnen waar de meeste mensen mee werken.

Ik wil met jou het gesprek aangaan over jouw vragen, jouw onzekerheden. Waar loop je tegenaan in dit nieuwe ouderschap, en wat heb je nodig om je zelfverzekerder te durven voelen en uiten in jouw wensen voor je kindje.

Laat mij je navigeren, naar de bestemming die jij allang diep van binnen voelt. En dat mag van alles zijn. Van slaapadvies, knuffeladvies, draagadvies, of wat dan ook! Niets is raar, of ongewoon. Jij mag er zijn, met je wens, gedachten en onzekerheden. Want, je doet het al zó goed!

Waarom dan mij als een BABYEXPERT? – omdat Google je beste vriend kan zijn, maar tegelijk je grootste vijand. Niet aansluitend, of teveel informatie waardoor je juist overweldigd raakt. Ik ben een NO-NONSENS persoon, die met jou een echt en oprecht gesprek wil aangaan, en samen met jou wil kijken waar jij je weer zelfverzekerder door gaat voelen in het ouderschap. Er is zoveel te beleven en te genieten als je doet waar jij echt achter staat! Samen gaan we kijken naar de passende oplossing van jouw probleem of vraag. Geen bijzondere of hoogdravende coaching trajecten, maar echt 1 op 1 jouw kracht benutten in je nieuwe rol als ouder.

 

Naast Kraamzorg heb ik een cursus Kindercoaching gevolgd, en ben ik altijd aan het bijleren en kennis aan het opdoen over een veilige en fijne hechting tussen ouder en kind. Als adoptieouder heb ik veel kennis als het gaat over hechting, en veiligheid. Daarom kan ik je helpen buiten de standaard adviezen te denken, en te zien wat het beste aansluit bij jou en je kindje.

 

Ik wil je dus een passende begeleiding bieden in wat jij nodig hebt. Mijn ervaringsdeskundigheid kan je de juiste richting helpen behouden of zelfs vinden.

Dat kan zijn met 1 gesprek, dat kan zijn met meerdere contactmomenten. Net wat voor jou fijn en helpend is.

Ook als je twijfelt of dit bij je past, een bericht sturen mag altijd!

 

Neem gerust vrijblijvend contact op, als jij mijn navigatie wil gebruiken. Ik ben er voor je! 

 

× Whatsapp mij