Babyexpert

Als ervaren kraamverzorgende heb ik veel ervaring opgedaan in de baby-wereld. Naast mijn werk leerde ik voor de Dunstan Babytaal, Babymassage de eerste 6 weken en studeer ik ook nog psychische ontwikkeling van jonge kinderen. Wil jij graag met mij in gesprek om te zien waar ik je mee kan helpen?

Draagconsulente

Als draagconsulente help ik je graag bij het op een veilige manier dragen van je kindje. Ook als je nog geen draagdoek of draagsysteem in je bezit heb, kan ik je helpen de juiste en passende met je uit te zoeken

Dunstan Babytaal

Dunstan babytaal kan je helpen bij het beter begrijpen van je newborn. Ik bied uitleg, en informatie specifiek gericht op 0-6 weken.

Ouderschapskracht

Als jonge ouder kan er veel op je af komen. Je kan je keer op keer blijven afvragen of je het wel goed doet. Ik ga graag met jou in een oprecht gesprek, om te zien waar je kan en mag groeien in je zelfvertrouwen als nieuwbakken ouder.

Kraamzorg online (extra)

Heb je naast je reguliere kraamzorg nog steeds vragen in betrekking tot borstvoeding, flesvoeding, slapen of andere praktische tips? Ik help je graag digitaal (of live indien nodig) nog verder op weg.

Er komt veel op je af als ouder

Waar kan ik je mee helpen?
DragenOuderschap
× Whatsapp mij