Workshops

Wat kan je verwachten?:

Deze workshop is gericht op de basis van dragen. Ik vertel je graag waarom dragen van je kindje naast erg fijn, ook belangrijk kan zijn. Ook vertel ik je over de voordelen, en ergonomische richtlijnen tav van je baby en jou. Na deze uitleg is er ruimte om draagzakken en draagdoeken te bekijken, te passen, en te oefenen en daarbij mijn professionele hulp te krijgen, om zo erachter te komen wat het beste bij jou/jullie past. Ik heb daarvoor pasmodellen mee, en verzwaarde poppen om te oefenen.

 

Waarom is dit zo belangrijk vooraf te weten, in plaats van ‘gewoon’ te kopen? Simpelweg omdat de ene draagzak, de andere niet is, en het erg persoonlijk kan zijn welke bij jou/jullie past. Dat kan te maken hebben met uitvoering, afstelmogelijkheden, jouw maat, etc etc.

Ik werk graag in kleinere groepen van minimaal 5 personen tot maximaal 8 personen. Wil je iets groters, of met een zwangeren groep iets organiseren, stuur gerust een mail voor de mogelijkheden!

De kosten voor deze workshop zijn €25,- per persoon. ( het is dus eigenlijk een ruim consult, maar dan met meerdere geïntresseerden)

Je krijgt de mogelijkheid ook een draagsysteem aan te schaffen, door deze bij mij te bestellen en bij je thuis te laten bezorgen. (korte levertijd!)

Doe je dit direct op de workshop, krijg je €5,00 korting op de aanschaf van een draagzak of draagdoek.

Voordeel van een groepsworkshop is dat het voordeliger is dan een privé consult. Verder heb je de mogelijkheid samen te oefenen, en zo een juiste keuze te maken voor je iets aanschaft.

( Liever een 1 op 1 pasconsult? Dit kost €45,- en duurt 1 tot 1,5 uur bij mij thuis )

 

Heb jij, een aantal vrienden, of medezwangeren die dit leuk vinden, neem dan vrijblijvend contact met mij op voor de mogelijkheden!

 

Tot snel!

 

 

× Whatsapp mij